حضور فعال هیات مدیره کانون وکلای دادگستری استان کرمانشاه در اولین نشست هیات عمومی اتحادیه سراسری کانونهای وکلای دادگستری ایران با دستور جلسه اصلاح اساسنامه اسکودا
پنجاه و پنجمین همایش اسکودا - ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ شهر قم
دکتر جعفر کوشا، رئیس اسکودا:
نهاد وکالت را باید از یک سازمان صنفی به نهادی مدنی-اجتماعی با اثرگذاری عمومی ارتقاء دهیم
آیتالله مهدی هادویتهرانی، استاد خارج حوزه علمیه قم:
استقلال وکیل و نهاد وکالت بحث مهم و اساسی است که باید پاس داشته شود
ابراهیم جلالیان، رئیس کانون وکلای دادگستری استان قم:
تقویت اسکودا به عنوان محور وفاق حرفهای کانونها ضرورتی گریزناپذیر در پاسخ به تحولات حقوقی کشور است
پنجاه و پنجمین همایش اتحادیه سراسری کانونهای وکلای دادگستری ایران(اسکودا) صبح امروز چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ به میزبانی کانون وکلای دادگستری استان قم در سالن همایشهای اتاق بازرگانی این استان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اسکودا، در این مراسم دکتر جعفر کوشا، رئیس اسکودا با تاکید بر اینکه آنچه باور دارم باید به محور مرکزی این هماندیشی تبدیل شود، ضرورت انسجام، همدلی و اتحاد روزافزون درون نهاد وکالت است، یادآور شد: هیچ نهادی در تاریخ، در فقدان انسجام و همدلی درونی، نتوانسته راهی به سوی پایداری و اثرگذاری بیابد. نهاد وکالت، بیش از آنکه با تهدیدهای بیرونی مواجه باشد، گاه از شکافها و تشتتهای درونی آسیب میبیند. اگر هر کانون، تنها در چارچوب منافع محدود خود بیاندیشد و اگر تعامل میان اتحادیه و کانونها، از سر استراتژی و درک متقابل نباشد، لاجرم سرمایه اجتماعی وکالت تحلیل خواهد رفت.
رئیس اسکودا با بیان اینکه دشمنان نهاد وکالت، بسیار کوشیدند چهره این نهاد را مخدوش کنند، اما در نهایت دریافتند که بنیانهای آن، چنان محکم است که با هجمهها فرو نمیریزد، تأکید کرد: باید نهاد وکالت را از یک سازمان صرفاً صنفی به نهادی مدنی-اجتماعی با اثرگذاری عمومی ارتقاء دهیم. لازمه این کار، درک مسئولیت تاریخی ماست. ما وارثان راه کسانی هستیم که استقلال نهاد وکالت را نه در سایه مماشات، بلکه در پرتو مقاومت و خرد حفظ کردهاند.
آیتالله مهدی هادویتهرانی، استاد خارج حوزه علمیه قم نیز دیگر سخنران این همایش بود که در سخنانی استقلال وکیل و به طور خاص استقلال نهاد وکالت را بحثی مهم و اساسی توصیف کرد که باید پاس داشته شود و گفت: بحث استقلال به این معناست که وکیل نباید تحت تاثیر عوامل سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و ... قرار گیرد و این مسائل دخل و تصرفی در پرونده نداشته باشد و کار وکالتی او بر اساس ضوابط قانونی و بدون هرگونه ملاحظه و تأثیرپذیری سیاسی و جناحی انجام گیرد.
ابراهیم جلالیان، رئیس کانون وکلای دادگستری استان قم نیز در این مراسم، با بیان اینکه تقویت اسکودا به عنوان محور وفاق حرفهای کانونها ضرورتی گریزناپذیر در پاسخ به تحولات حقوقی کشور است، اظهار امیدواری کردکه حاصل این گردهمایی، تعالی نهاد وکالت و تحکیم جایگاه آن در نظام حقوقی کشور باشد
رئیس کانون وکلای دادگستری استان قم ادامه داد: اتحاد در هدف، یکپارچگی در مطالبه و پرهیز از واگرایی و چندصدایی، رمز بقای نهاد وکالت در تراز قانون اساسی و منافع ملی است.
روابط عمومی کانون وکلای دادگستری استان کرمانشاه
┏━━━━━━┓
t.me/kanunkermanshah تلگرام Kermanshahbar.comوبسایت kermanshahbar اینستاگرام
┗━━━━━━┛