
میراث ماندگار بشریت که نتیجه اندیشه ورزی انسان های والا در طول تاریخ است منادی تحقق حق حیات و زیست شایسته برای همه انسان هاست ، این «حق» نه قوم و قبیله و جغرافیا می شناسد ، نه با سیاست های غیر انسانی و منفعت طلب و تبعیض آمیز سنخیتی دارد و نه انسان ها را در حصار خط کشی های مجازی بشر ساخته قرار می دهد ، این حق فارغ از هر نگاه و نگرشی به دنبال استقرار جامعه ای پایدار مشحون از صلح و عدالت و کرامت است .
شوربختانه این روزها بر خلاف تمامی موازین حقوق بشر ، در سرزمین فلسطین شاهد تاراج انسانیت و به محاق رفتن دستاوردهای چند هزار ساله بشری هستیم. به خاک و خون کشیدن زن و کودک و غیر نظامی ، آوارگی تحمیلی بر دهها هزار فلسطینی ساکن در نوار غزه، آنهم در شرایطی که ساکنان آن از دسترسی به امکانات اولیه نظیر آب شرب و غذا و دارو محروم هستند ،بمباران گسترده مناطق مسکونی غزه که منجر به اعمال نوعی پاکسازی قومی خواهد شد، موجبات یاس و شرمساری جامعه بشری در برابر چنین اعمال دهشتناکی است. از سوی دیگر طرف های درگیر، عزم جدی در برقراری صلح و توقف کشتار ندارند و همین امر افق بسیار تاریکی را به سبب احتمال گسترده تر شدن سایه ی جنگ در خاورمیانه پدیدار نموده است.
اقدامات جاری، مصداق بارز نقض ماده ۱۱ کنوانسیون جلوگیری از کشتار جمعی و مجازات آن مصوب ۱۹۴۸ مجمع عمومی سازمان ملل متحد است.افزون بر این، قطعنامه های متعدد شورای امنیت سازمان ملل نیز بر ایستادگی در برابر نسل کشی ، جنایات جنگی و پاکسازی قومی تاکید می کند.
کمیسیون حقوق بشر کانون وکلای دادگستری استان کرمانشاه